Que vull

Som poqueta cosa, però ja va bé si, com mosques d'ase, podem punyir i posar un poc malapler als que mantenen sistemes opressius i imperialistes, condemnant a mig món a la injustícia, la marginació i la fam. Si a més a més ens desengavatxam, molt millor.

dimarts, 13 de juliol del 2010

Gent que estimau Mallorca, vius a l’hora de votar

No vols tassa, ala idò, tassa i mitja: Podrien tornar a aplegar-se, per seguir amb les mateixes, aquells que s’han omplert les butxaques amb un caramuller de robatoris buidant les teves i les meves; aquells que ja s’havien encarregat de carregar-se el territori, de maltractar la nostra cultura i la nostra llengua. ¿Escalivarem o ens farem còmplices, deixant que ens caguin altra pic dins la ferrada?
Deixant en banda la catefa de lladres del PP per ara identificats, no s’entén com pot anar plegat un Josep Melià que creiem honest i es diu nacionalista, defensor de la nostra llengua, l’autogovern i el territori, amb els Rodríguez, Bauzà, Delgado, Rajoi, Aguirre, Camps, Aznar i companyia, tots ells, radicals nacionalistes espanyols. ¿O encara hi ha qualcú que creu que si s’apleguen serà per servir millor als ciutadans, defensar la nostra terra i cultura? Molt curt de gambals és qui creu que aquest matrimoni “contra natura” pot ser bo per la nostra comunitat. Si s’apleguen, oli mos hi ha caigut i tapau el cap a Josep Melià, que ha repetit per pa i per sal: “La renovació d’UM, no només és de persones, sinó també d’idees i pràctiques polítiques”.
Si la renovació d’UM és de persones és precís que faci una bona escurada dins el partit, començant pels cappares Munar i Nadal, per molt dolorós que sia.
Si la renovació és d’idees i no vol anar de rota batuda no pot pactar amb aquest PP d’avui que va a contrapèl de l’essència d’UM.
I si la renovació és de pràctiques polítiques, sia coherent amb el seu ideari; parli clar sense comèdies estratègiques, ni pasterejar mastegant fesols; si està a l’oposició; no faci clientelisme oferint feina a l’administració o empreses públiques, perquè del clientelisme al negoci brut només hi ha una passa; sigui implacable amb els corruptes.
Pentura és demanar molt, però ho crec bastant elemental. Això no sols seria una vertadera renovació d’UM, sinó també una nou i necessari estil de fer política a Mallorca. Faria un favor a les Illes i rentaria la cara a UM i a la desprestigiada política.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada