Que vull

Som poqueta cosa, però ja va bé si, com mosques d'ase, podem punyir i posar un poc malapler als que mantenen sistemes opressius i imperialistes, condemnant a mig món a la injustícia, la marginació i la fam. Si a més a més ens desengavatxam, molt millor.

dimarts, 13 de juliol del 2010

Com a veí de la Plaça, abans dedicada als botxins anomenats Jinetes de Alcalà, voldria posar damunt taula alguns elements positius i negatius del que s’ha fet i es viu a la Plaça.
Com a positiu cal destacar: llevar l’obelisc d’homenatge a qui més aviat mereixerien un rebuigt clar i llampant; sembrar els pins que faltaven; adesar la plaça (l’estil ja és qüestió de gusts); col•locar dues pistes per jugar a petanca...
Per altre costat, no puc entendre com llamps es posa aquest tipus de trespol de terra brutinyosa, que el dia que faci una mica de vent, en un tres i no res, farà una polseguera de no dir i si plou fang a rompre. El brollador d’enmig, sempre apagat, no té cap gràcia.
Per altra banda, els clients el Bar Español, tiren al carrer llaunes, llosques, catxes de tota casta..., a més de cridar i aparcar cotxes amb la ràdio a tota màquina, armant molt de bogiot i una escandalera. Per si no n’hi hagués prou, és un punt de venta de droga i no puc creure que la policia local i la nacional no se’n hagin temut. Veurem si servirà de res aquesta denúncia i, tant l’ajuntament com la policia, prendran les messions que les pertoquem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada