Que vull

Som poqueta cosa, però ja va bé si, com mosques d'ase, podem punyir i posar un poc malapler als que mantenen sistemes opressius i imperialistes, condemnant a mig món a la injustícia, la marginació i la fam. Si a més a més ens desengavatxam, molt millor.

dimarts, 3 de novembre de 2009

Això ja no té consol

Ja hem perdut el compte dels “honorables (?) militants” imputats del PP de Mallorca, i ja parlen d’una seixantena per devers el PP de València i Madrid, dins el sumari del cas Gurtel. I ara dins UM ja són nou els dirigents imputats dins sis sumaris. Aquest partidet (no despectivament, sinó comparativament parlant) de Mallorca i que es diu nacionalista (no es sap bé fins a quin punt), també comparativament, per ventura guanya al PP en el número d’imputats. ¡Quina pena que els que consideres en algun aspecte dels teus, robin dins ca teva i quina ràbia que ho fassin generalment escapollant de mala manera el nostre patrimoni!
Com el PP, enlloc d’afrontar la justícia amb valentia i tranquil·litat si estan nets, parlen de persecució, de conspiració, de que els han acuat deslleialment... ¿Què volen que es fassin els ulls grossos i els tapin les malifetes, com si res fora estat? Se vos ha vist la filassa inventant un conflicte per devers el Consell, per demostrar poder i veure mem si així es poden tapar boques; no fos cosa que es destapin més focs colgats.
Vull suposar que hi ha gent condreta dins UM. Idò, seria ben hora que fessin una bona neteja dins el partit i establir els mecanismes de control intern que impedeixin que els seus dirigents puguin posar mà dins els calaixos públics i acabin en la pràctica de l’amiguisme. No serveix per res un comitè d’ètica com el que va posar en marxa el PP, al qual no senten piular, malgrat fan una pudorada un bon grapat de conselleries, direccions generals, obres i empreses públiques, que estaven sota el seu control.
Un mal ensofronyat és pitjor que un mal declarat i un mal coucovat, és un mal doblat.
Molts de ciutadans ja estam fins el cap d’amunt que alguns polítics ens fassin mangarrufes, embullin fil, ens vulguin prendre el pèl i a més a més ens robin doblers a palades. Tot això enrevoltat d’un bon sou, de moltes fotos i televisió, bon vi i bona teca, barret en mà i peu enrere. Això no va pus!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada